Nationaal en internationaal transport vanuit Halle!

 

Over Vandenbrande Transport

Welkom bij Vandenbrande Transport te Lembeek, Halle (Vlaams-Brabant). Wij zijn gespecialiseerd in nationaal transport, internationaal transport, expresstransport en beschikken over een opslagruimte.


Bent u op zoek naar een transportbedrijf met heel wat ervaring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dirk Vandenbrande, de zaakvoerder, is de derde generatie die betrouwbaar transport aanbiedt dankzij een uitstekende logistiek.


Ons transportbedrijf telt 15 vrachtwagens en 4 bestelwagens om al uw goederen op de meest efficiënte manier naar hun plaats van bestemming te brengen. Wij doen al uw transporten van 1 gram tot 30 ton!


Nationaal transport of internationaal transport? We doen het allebei! Vandenbrande Transport verzorgt uw nationaal transport en uw internationaal transport tot 30 ton. Eenmalige opdrachten en overeenkomsten op lange termijn zijn mogelijk. Wij vervoeren ondermeer paletten, machines, robotmachines, drukwerk, witgoed, voertuigen,... maar ook voor het vervoer van documenten en kleinere paketten kunt u bij ons terecht. Kortom wij vervoeren zowat alles. Moet het snel gaan? Bel nu voor expresstransport 02 356 56 77.

Onze troeven: Service is voor ons enorm belangrijk. Wij willen tevreden klanten, klanten die graag naar ons terugkomen en daarom bieden wij  een perfecte service. Een aantal zaken waar wij aan denken als we zeggen dat service belangrijk is: Duidelijke afspraken,  flexibiliteit,  op maat oplossing voor al uw transport en een snel antwoord op al uw vragen.


Transport tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. We u stellen u steeds oplossingen op maat voor waardoor we een zeer goede prijs kunnen aanbieden voor  topkwaliteit in transport.


Referenties: Trouwe klanten die al jarenlang ons vertrouwen voor hun transport. Vraag ernaar!


Bel nu naar Vandenbrande transport en maak een vrijblijvende afspraak voor uw nationaal transport of internationaal transport. Wij zijn gelegen te Lembeek, Halle (Vlaams-Brabant). Bent u in de buurt? Spring gerust eens binnen en wij staan u graag te woord!